Hem presentat el nostre oli a Olot, a la Fira de l'embotit. Hem portat l'excel.lència del Segrià i Les Garrigues a La Garrotxa i ha tingut molta acceptació. Un oli especial per a la cuina volcànica.
Oli OR VELL, Salut i bon gust
Oli d'oliva arbequina natural de qualitat superior obtingut en fred per procediments mecànics i sense flitrar. "Suc d'oliva arbequina".
dimarts, de març 13, 2012
dimarts, de febrer 07, 2012
De fires
Hem començat a anar de fires.
Tenim una parada al Mercat Gastrònòmic Terra Endins, al bell mig del passeig de Borbó, a la Barceloneta
Aquesta parada és permanent cada diumenge, de 8 a 20 hores, animeu-vos a venir i tastar l'oli, a més de donar una passejada pel mar.
El passat cap de setmana, vam tenir una parada a la Fira de la Candelera de Molins de Rei.
Malgrat l'intens fred, que va nevar i tot, hi va passar força gent. Van tastar l'oli, l'Or Vell de Mas Vicenta i va agradar moltíssim.
Tenim una parada al Mercat Gastrònòmic Terra Endins, al bell mig del passeig de Borbó, a la Barceloneta
Aquesta parada és permanent cada diumenge, de 8 a 20 hores, animeu-vos a venir i tastar l'oli, a més de donar una passejada pel mar.
Malgrat l'intens fred, que va nevar i tot, hi va passar força gent. Van tastar l'oli, l'Or Vell de Mas Vicenta i va agradar moltíssim.
TASTEU L'OR VELL!
És excel.lent i molt sa.
dijous, de gener 26, 2012
Ja tenim l'oli envasat!!
Ampolles de 0,75 l, de 0,50 l. , de 0,25 l. i de 0,1 l., ideal per excursions o carmanyoles.
Vidre fosc per a protegir l'oli i mantenir-lo sempre amb la màxima qualitat.
Etiquetes de comentaris:
Almatret,
Els nostre oli. Or Vell de Mas Vicenta
dimecres, de gener 11, 2012
La boira gebradora ha arribat
Aquesta nit de gener les oliveres s'han cobert de blanc, la boira i la baixa temperatura les ha deixades ben gebrades.
Van patir una sequera de mesos, desprès el vent del nord que quasi les va despullar d'olives.
I aqui les tenim, aguantant com sempre. Any rera any.
Fa molt fred, però és un espectacle veure-les amb la seva coberta de glaç laminat creixent cap el nord.
Pot ser també és per això que fan tan bones les olives, i tant singular l'oli.
diumenge, de desembre 25, 2011
Dessitgem un bon any 2012!!
Subscriure's a:
Missatges (Atom)